Bruschetta vürtsikate sardiinidega
Koostis:
- 1-2 purki Papa Anzóis Sardines oliiviõlis Malagueta tšillipipraga (nr 3)
- Röstitud traditsioonilise leiva viilud
- Kirsstomatid
- Sibul
- Basiiliku lehed
- Tükeldatud küüslaugu tükid
- Pipar ja sool maitse järgi
Lõika leib suurteks viiludeks. Ava sardiinipurk ja vala sellest veidi õli leivale. Aseta leib grillile või pannile röstima. Kui see hakkab pruunistuma, aseta leiva peale hakitud küüslauk, sibul ja kirsstomatid. Jätke veel paar minutit, kuni tomatid hakkavad oma mahla eralduma. Maitsesta pipra ja soolaga maitse järgi. Tõsta leivale toasoe sardiinid, nirista peale veel veidi õli ja puista peale basiilikut.
Naudi hea veini või hooajaliste puuviljadega maitsestatud veega.
Jäta kommentaar
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.