Jäta vahele

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Artikkel: Bruschetta vürtsikate sardiinidega

Bruschetta su aštriomis sardinėmis

Bruschetta vürtsikate sardiinidega

Koostis:

Lõika leib suurteks viiludeks. Ava sardiinipurk ja vala sellest veidi õli leivale. Aseta leib grillile või pannile röstima. Kui see hakkab pruunistuma, aseta leiva peale hakitud küüslauk, sibul ja kirsstomatid. Jätke veel paar minutit, kuni tomatid hakkavad oma mahla eralduma. Maitsesta pipra ja soolaga maitse järgi. Tõsta leivale toasoe sardiinid, nirista peale veel veidi õli ja puista peale basiilikut.

Naudi hea veini või hooajaliste puuviljadega maitsestatud veega.

Jäta kommentaar

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Kõik kommentaarid vaadatakse enne avaldamist üle.

Muud retseptid

Algarvės tunu įdarytos bulvės

Algarve tuunikala täidisega kartul

Pane kartulid pannile ja kata veega, aitab ka näpuotsaga soola. Küpseta, kuni kartulikoored pragunevad. Võtke kartulid välja, laske neil jahtuda ja lõigake mitu korda horisontaalselt. Võtke osa see...

Loe edasi
Portugališkas sumuštinis su sardinėmis

Portugali võileib sardiinidega

See Portugali sardiinivõileib avokaado, kirsstomatite, chalapade ja värske koriandriga on ideaalne valik. Naudi autentset Portugali maitset oma köögis kvaliteetsete konserveeritud sardiinidega. See...

Loe edasi