Rukkileib ja sardiinivõileib
Koostis:
- 2 viilu rukkileiba
- 120 g sardiinid (oliiviõlis konserveeritud, nõrutatud)
- 5 g majoneesi
- 1 tl tšillikastet (või sardiinid tšilliga oliiviõlis)
- 2 tl murulauku (peeneks hakitud)
- 1/2 tl laimimahla
- 1/4 tl soola Näputäis musta pipart
Rösti rukkileivaviilud. Nõruta oliiviõli sardiinipurgist ja vala kaussi. Murra sardiinid kahvliga katki. Lisage majoneesi, tšillikaste, murulauk (varu natuke kaunistamiseks), laimimahl, sool ja must pipar. Sega uuesti kahvliga. Tükelda väikesed tomatid ja pane kaussi või prae pannil paar minutit. Täitke röstitud rukkileib sardiinide, tomatite ja ülejäänud murulauguga, kui teil on neid kaunistamiseks üle jäänud.
Jäta kommentaar
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.