Artiklid

Beata Nicholson: sardiinide fänn ja meie inspiratsioon!
Kuulus kokandusmaailma isiksus Beata Nicholson jagas oma „Instagrami“ lugudes armastust Portugali konservitud sardiinide vastu, esitades kiire ja toitva roa värskete köögiviljade ja avokaadoga. Sar...
Loe edasi
Toitumine, sport ja sardiinid: terviseteadlikud liitlased
Sardiinid on väike, kuid väga toitev "supertoit", mida valivad sportlased ja tervislike eluviiside harrastajad. See toode, mis on täis kvaliteetset valku, oomega-3 rasvhappeid ja D-vitamiini, aita...
Loe edasi
Uus ja stiilne kalakonservide kultus baarides
Proovige külastada Lääne-Euroopa moekaimat Millenniumi põlvkonna veinibaari ja olete kindel, et siin ootab teid midagi uut - lõbusad, omavahel põimuvad kala ja veini maitsed ja aroomid. See on baar...
Loe edasi
See võib olla isegi parem kui Restoran Sardiinid Eestis!
Kas otsite Eestist parima kvaliteediga Portugali sardiini? Sardinele.ee pakub eksklusiivset valikut Portugalis looduslikust ja kohalikust toorainest valmistatud sardiinikonserve ja mereande. Nautig...
Loe edasi
Suurejooneline jõulusardiinietendus: looduse ilu ja harmoonia tähistamine
Suurejooneline jõulusardiinietendus on ainulaadne looduskauni ja harmoonia vaatemäng, mis lummab akvaariumide külastajaid üle maailma. Saate teada sardiinide tähtsusest ökosüsteemile, nende toitevä...
Loe edasi
Tuunikalakonserv on mitmekülgne ja toitev valik igale lauale. Käesolevas artiklis vaatleme erinevaid tuunikalakonserve, sealhulgas oliiviõli, tomatikastme ja sidrunimahlaga, ning nende kasutamist t...
Loe edasi
Oreganoga konserveeritud sardiini eelised tervisele
Oreganoga konserveeritud sardiinid pole mitte ainult maitsev ja lihtsalt valmistatav roog, vaid ka väärtuslik terviseallikas. Sardiinides on palju oomega-3 rasvhappeid, valku ja olulisi toitaineid,...
Loe edasi
Private label kalakonservid: strateegiline eelis turundajatele
Kalakonservide, nagu sardiinid, makrell ja tursk, eramärgised on jaekettide jaoks väärtuslik tööriist. Need aitavad ettevõtetel tõsta kasumlikkust ja edendavad klientide lojaalsust. Eraviisilise k...
Loe edasi