Jäta vahele

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Artikkel: Vürtsikad portugali sardiini pirukad (empanadad)

Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Vürtsikad portugali sardiini pirukad (empanadad)

Vürtsikad sardiini empanadad on maitsev ja ainulaadne suupiste, mis ühendab suurepäraselt Portugali konserveeritud sardiinid vürtsikate vürtside ja mureneva käsitsi valmistatud taignaga. See retsept pakub suurepärast võimalust kasutada ära Portugali sardiinid, andes neile uue soolase maitse, mida täiustavad küüslauk, punane pipar ja tšillihelbed. Valmistage need rullid soojaks, maitsvaks suupisteks või kergeks eineks, mis kindlasti muljet avaldab!

Koostisosad kahele einele:

Tainas

  • Nisujahu: 2 tassi
  • Sool: 1/2 teelusikatäit
  • Või: 1/2 tassi (külm, kuubikuteks lõigatud)
  • Munakollane: 1 (suur)
  • Külm vesi: 4-5 supilusikatäit

Täidis

  • Portugali konserveeritud sardiinid oliiviõlis tšillipipraga : 1 purk (mitte kurnatud, vaid purustatud)
  • Küüslauk: 2 küünt (hakitud)
  • Sibul: 1 väike (peeneks hakitud)
  • Punane paprika: 1/2 (peeneks hakitud)
  • Tomatipasta: 1 spl
  • Täiendavad tšillihelbed: 1 tl (maitse järgi)
  • Jahvatatud köömned: 1/2 teelusikatäit
  • Sool ja must pipar: maitse järgi
  • Värske koriander: 2 supilusikatäit (hakitud)
  • Laimimahl: 1 spl

Taigna valmistamine:

Sega suures kausis nisujahu ja sool. Lisa jahusegule külm kuubikuteks lõigatud või. Kasutage kondiitrilõikurit või lihtsalt käsitsi, et segada või hästi jahu hulka, kuni segu on jämeda puru tekstuuriga. Lisa munakollane ja lisa üks supilusikatäis vett ning sega, kuni tainas muutub kõigi koostisosade massiks. Tõsta tainas kergelt jahusele pinnale ja sõtku korraks ühtlaseks. Vormi tainast suur pall, mässi kilesse ja pane vähemalt 30 minutiks külmkappi.

Täidise valmistamine:

Kuumuta pannil keskmisel kuumusel sardiinipurgist saadud oliiviõli. Lisa hakitud küüslauk ja sibul ning küpseta, kuni sibul on läbipaistev. Lisa hakitud punane pipar ja küpseta veel 3-4 minutit, kuni see on pehmenenud. Sega hulka tomatipasta, terava pipra helbed, paprika, jahvatatud ja purustatud köömned. Küpseta veel 2 minutit.

Lisa püreestatud Portugali konserveeritud sardiinid ning maitsesta soola ja musta pipraga. Keeda 3-4 minutit, aeg-ajalt segades. Tõsta tulelt ja sega juurde hakitud värske koriander ja laimimahl. Lase täidisel veidi jahtuda.

Rullide moodustamine:

Kuumuta ahi 190°C-ni. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. Rulli külm tainas kergelt jahusel pinnal umbes 1/8 tolli paksuseks. Lõika taignast ümmarguse lõikuriga (umbes 10-12 cm läbimõõduga) ringid. Aseta iga taignaringi keskele lusikatäis vürtsikat Portugali sardiinitäidist. Murra tainas pooleks, et moodustada poolkuu kuju. Suru servad kinni ja kinnita kahvliga. Asetage empanadad ettevalmistatud küpsetusplaadile. Valikuline: pintselda empanadade ülaosa lahtiklopitud munaga, et tekiks kuldpruun koorik.

Küpsetusrullid:

Küpseta eelkuumutatud ahjus 20-25 minutit või kuni empanadad on kuldsed. Võta ahjust välja ja lase enne serveerimist veidi jahtuda. Naudi oma vürtsikaid sardiini empanadasid kuumalt või toatemperatuuril, need sobivad suurepäraselt eelroaks või pearoaks!

Kogu küpsetusaeg: umbes 1 tund 45 minutit (kaasa arvatud jahutus- ja küpsetusaeg)

Jäta kommentaar

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Kõik kommentaarid vaadatakse enne avaldamist üle.

Muud retseptid

Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais

Portugali sardiinimääre cayenne’i pipraga

Portugali sardiinimääre Cayenne’i pipraga. See on mugav retsept, mis sobib suurepäraselt igaks kiireks koosviibimiseks!

Loe edasi
Skumbrių filė "Vilão" padaže su rugine duona

Makrellifilee "Vilão" kastmes rukkileivaga

Makrellifilee Vilão kastmes rukkileivaga on kiire ja maitsev eine maitsvast Briosa Gourmet makrellist oliiviõli, tšillipipra ja vürtsidega. Makrellifilee serveeritakse koos röstitud röstitud rukkil...

Loe edasi