Jäta vahele

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Artikkel: Makrellifilee "Vilão" kastmes rukkileivaga

Skumbrių filė "Vilão" padaže su rugine duona

Makrellifilee "Vilão" kastmes rukkileivaga

Makrellifilee "Vilão" kastmes rukkileivaga - valmistamine võtab vaid paar minutit ja tulemus üllatab oma maitsega!

Retsepti koostis:

Valmistamismeetod:

Valmista makrellifilee:

  • Avage purk **Briosa Gourmet makrellifilee Vilão kastmes**.
  • Eemalda fileed ettevaatlikult ja aseta taldrikule. Ärge unustage katta konservist ülejäänud kastet, mis sisaldab maitsvat oliiviõli, tšillipipart, sibulat, küüslauku, peterselli ja vürtse.

Rösti rukkileiba:

  • Röstige 2 rukkileivaviilu kergelt krõbedaks ja kuldseks.
  • Lõika leib pooleks või väiksemateks tükkideks, et seda oleks lihtsam süüa.

Pane roog kokku:

  • Aseta röstitud rukkileib taldrikule makrellifilee kõrvale.
  • Kui soovid, võid nii kalale kui ka saiale niristada ekstra oliiviõli, et maitsed veelgi rikkalikumaks muuta.

Kaunistus (valikuline):

  • Soovi korral võite roa peale puistata kuivatatud pune, et lisada värskeid ürte.

Serveerimine:

  • Serveeri kohe, kui kala on vormist värskelt võetud ning leib soe ja krõbe. See loob täiusliku tekstuuride kombinatsiooni – krõbe leib ja õrn, maitsev makrell.


Bom Apetite!

Jäta kommentaar

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Kõik kommentaarid vaadatakse enne avaldamist üle.

Muud retseptid

Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Vürtsikad portugali sardiini pirukad (empanadad)

Vürtsikad sardiini-empanadad on maitsev ja ainulaadne suupiste, mis ühendab suurepäraselt Portugali konserveeritud sardiinid vürtsikate maitseainete ja mureneva käsitsi valmistatud taignaga.

Loe edasi
Tunų paštetu įdaryti kiaušiniai

Tuunikalapastaga täidetud munad

Need tuunikala pasteetiga täidetud munad on lihtsalt valmistatav, kuid elegantne eelroog, mis toob esile Portugali tuunikala rikkaliku maitse. See roog, mis sobib suurepäraselt pidudeks, kiireks su...

Loe edasi