Portugali sardiinimääre cayenne’i pipraga
Sardiinipurgi saad hõlpsasti vürtsikaks määrdeks muuta. See on mugav retsept, mis sobib suurepäraselt igaks kiireks koosviibimiseks.
Retsepti koostis:
1 purk konserveeritud sardiini ilma naha ja luudeta. Sobivad kõik järgmised tooted: naha ja kondita sardiinid .
- 100 g hapukoort, jogurtit või hapukoort
- looduslik sidrunimahl
- 1 väike šalottsibul või muud tüüpi küüslauk, peeneks hakitud
- väike peotäis peeneks hakitud peterselli
- näputäis suitsupaprikat
- näputäis cayenne’i pipart
- näputäis sibulagraanuleid
Valmistamismeetod
Pärast sardiinide eemaldamist kurna need, eralda oliiviõli teise anumasse. Selle määrde tegemiseks sobivad kõige paremini nahata ja kondita sardiinid. Püreesta sardiinid kahvliga kergelt läbi. Sega hapukoor, jogurt või hapukoor, riivi peale veidi sidrunikoort ja lisa tilk mahla, lisa hakitud küüslauk, petersell ja suitsupaprika, cayenne’i pipar ja sibula graanulid. Sega sardiinidega ning nirista enne serveerimist määret peale sardiinipurgi avamist järele jäänud oliiviõli.
Jäta kommentaar
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.