Jäta vahele

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Artikkel: Portugali sardiinimääre cayenne’i pipraga

Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais

Portugali sardiinimääre cayenne’i pipraga

Sardiinipurgi saad hõlpsasti vürtsikaks määrdeks muuta. See on mugav retsept, mis sobib suurepäraselt igaks kiireks koosviibimiseks.

Retsepti koostis:

1 purk konserveeritud sardiini ilma naha ja luudeta. Sobivad kõik järgmised tooted: naha ja kondita sardiinid .

- 100 g hapukoort, jogurtit või hapukoort

- looduslik sidrunimahl

- 1 väike šalottsibul või muud tüüpi küüslauk, peeneks hakitud

- väike peotäis peeneks hakitud peterselli

- näputäis suitsupaprikat

- näputäis cayenne’i pipart

- näputäis sibulagraanuleid

Valmistamismeetod

Pärast sardiinide eemaldamist kurna need, eralda oliiviõli teise anumasse. Selle määrde tegemiseks sobivad kõige paremini nahata ja kondita sardiinid. Püreesta sardiinid kahvliga kergelt läbi. Sega hapukoor, jogurt või hapukoor, riivi peale veidi sidrunikoort ja lisa tilk mahla, lisa hakitud küüslauk, petersell ja suitsupaprika, cayenne’i pipar ja sibula graanulid. Sega sardiinidega ning nirista enne serveerimist määret peale sardiinipurgi avamist järele jäänud oliiviõli.

Maitsev SARDIINIGA !

Jäta kommentaar

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Kõik kommentaarid vaadatakse enne avaldamist üle.

Muud retseptid

Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis

Portugali sardiini ja ananassi kuum võileib

See kuum võileib on hea puuvilja ja kala kombinatsioon. Sellel võileival on üsna ebatavaline koostisainete kombinatsioon, mistõttu on see retsept tähelepanu väärt. Üsna kiire söök annab uue positii...

Loe edasi
Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Vürtsikad portugali sardiini pirukad (empanadad)

Vürtsikad sardiini-empanadad on maitsev ja ainulaadne suupiste, mis ühendab suurepäraselt Portugali konserveeritud sardiinid vürtsikate maitseainete ja mureneva käsitsi valmistatud taignaga.

Loe edasi