Avokaado röstsai sardiinidega
See röstsai on täis erksaid sardiini maitseid ja muid koostisosi:
- 1 purk sardiini puhtas oliiviõlis , nõrutatud
- 1 avokaado
- 1 tl sidrunimahla
- Sool ja pipar maitse järgi
- 2 viilu koorivat leiba, röstitud
- Õhukeseks viilutatud apteegitill
- Peeneks hakitud punane sibul
- 1 oksake värsket tilli
- 1 tl hakitud värsket küüslauku
Valmistamismeetod:
-
Avokaado valmistamine: Lõika avokaado pooleks ja eemalda kivi. Kühvelge viljaliha kaussi. Lisa sidrunimahl, puista maitse järgi soola ja pipart. Püreesta avokaado kahvliga ühtlaseks massiks, jättes paar tükki tekstuuri saamiseks.
-
Leiva valmistamine: peene küüslaugumaitse andmiseks võite röstitud leivale kergelt hõõruda viilutatud küüslauguküünt. See aitab esile tõsta kõiki koostisosi ja rikastab röstsaia maitset.
-
Röstsaiade valmistamine: Määri valmistatud avokaado mass ühtlaselt röstitud saiaviiludele. Aseta peale sardiinid – soovi korral saad neid lihtsalt tükeldada või jätta suuremateks tükkideks.
-
Sardiinide ja lisaainete lisamine: Aseta avokaado ja sardiiniga röstsaiale õhukesed apteegitilli viilud, peeneks hakitud punane sibul, tillioksad ja hakitud värske küüslauk.
-
Lisamaitse: Kui soovid, võid röstsaia serveerida sidruniviiluga, et saaksid söömise ajal sidrunimahla veidi rohkem pigistada ja anda roale erksama ja värskema maitse.
-
Serveerimine: Serveerige krutoonid kohe, et need jääksid krõbedaks ja värskeks. Maitsev!
Jäta kommentaar
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.