Jäta vahele

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Artikkel: Portugali sardiinipasta sidruni, kappari ja tšillipipraga

Receptas: makaronai su sardinėmis

Portugali sardiinipasta sidruni, kappari ja tšillipipraga

See on kerge, maitsev ja südametervislik roog. Selle valmistamiseks kulub umbes 20 minutit.

KOOSTISOSAD

  • 250 gr teie lemmik spagettipastat
  • 1/4 tassi hakitud küüslauku
  • 2 tl sidrunikoort
  • 1/2 tl purustatud tšillihelbeid või maitse järgi
  • 1/2 tl soola või maitse järgi
  • 1 pakk Papa Anzois või Minerva sardiinid tšilli ja oliiviõliga (nõrutamata)
  • 3 supilusikatäit konserveeritud kappareid
  • 5 spl sidrunimahla või maitse järgi
  • 3 supilusikatäit hakitud värsket peterselli või basiilikut
  • maitse järgi täiendavalt tšillipipart

Valmistamismeetod

Pasta keetmine:

Kuumuta suur pott soolaga maitsestatud vett keema. Lisa spagetid ja küpseta vastavalt pakendi juhistele, kuni need on veidi tahked, kuid läbi küpsenud. Kurna pasta, kuid jäta osa keeduvett alles – seda võib vaja minna kastme vedeldamiseks.

Küüslaugu ja tšillipipra valmistamine:

Kuumuta suurel pannil või kastrulis keskmisel kuumusel veidi oliiviõli. Lisa hakitud küüslauk ja küpseta kuldseks ja lõhnavaks. Lisa purustatud tšillihelbed ja sidrunikoor, seejärel küpseta veel 1-2 minutit, et maitsed intensiivistuksid.

Sardiinide ja kapparite lisamine:

Lisa nõrutamata sardiinid pannile koos küüslauguga koos oliiviõli ja pakist tšillipipraga. Püreesta need õrnalt kahvliga, et murda väiksemateks tükkideks. Lisa konserveeritud kapparid ja sega korralikult läbi.

Kastme maitsestamine:

Lisa sidrunimahl ja maitsesta maitse järgi soolaga. Kui kaste tundub liiga paks, võid selle vedeldamiseks lisada veidi pasta keeduvett.

Pasta segamine kastmega:

Lisa keedetud spagetid koos kastmega pannile. Sega kõik koostisosad korralikult läbi, et pasta oleks kastmega kaetud.

Viimistlused:

Kaunista roog hakitud värske peterselli või basiilikuga. Kui soovid vürtsikamat, võid lisada veel tšillipipart.

Serveerimine:

Serveeri kuumalt koos värskelt pressitud sidrunimahlaga, et igaüks saaks rooga oma maitse järgi kohandada.

Maitsev!

 

Märkus: roa valmistamiseks vajate: suurt pajarooga, praepanni ja ka suurt potti pasta keetmiseks.

Jäta kommentaar

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Kõik kommentaarid vaadatakse enne avaldamist üle.

Muud retseptid

Ruginės duonos ir sardinių sumuštinis

Rukkileib ja sardiinivõileib

Rösti rukkileiva viilud. Nõruta oliiviõli sardiinipurgist ja vala kaussi. Murra sardiinid kahvliga katki. Lisage majoneesi, tšillikaste, murulauk (varu natuke kaunistamiseks), laimimahl, sool ja mu...

Loe edasi