Sardiini munapuder
Kiaušinienė on suurepärane valik lihtsaks, kuid samas rikkalikuks hommikusöögiks! Muuda munapuder huvitavamaks, lisades roale Portugali sardiinid ja maitsestades seda kuiva kanapuljongi maitseainetega.
Sardiini munapuder retsepti koostis:
1 tl toiduõli või võid
1 hakitud sibul
1 purk Portugali sardiini oliiviõlis
½ kanapuljongikuubik
½ tassi vett
3 muna
Kuidas valmistada sardiini munaputru
Munade pehmuse ja kreemisuse säilitamiseks küpseta neid madalal kuumusel ja võta aega.
Alustuseks praadige keskmise suurusega pannil keskmisel-kõrgel kuumusel hakitud sibul vähese õliga.
Lisa Portugali konserveeritud sardiinid, vesi ja kanapuljongikuubik. Vähendage kuumust miinimumini ja oodake, kuni see keeb ja vürtsikuubik on täielikult lahustunud.
Lisa pannile vähehaaval munasegu. Alusta 1/2 portsjoniga, enne ülejäänud munasegu lisamist oota, kuni munad hanguvad.
Serveeri kuumalt ja naudi oma lemmikleiva röstitud viiluga.
Maitsev!
Jäta kommentaar
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.