Jäta vahele

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Artikkel: Sardiini munapuder

Sardinių kiaušinienė

Sardiini munapuder

Kiaušinienė on suurepärane valik lihtsaks, kuid samas rikkalikuks hommikusöögiks! Muuda munapuder huvitavamaks, lisades roale Portugali sardiinid ja maitsestades seda kuiva kanapuljongi maitseainetega.

Sardiini munapuder retsepti koostis:

1 tl toiduõli või võid

1 hakitud sibul

1 purk Portugali sardiini oliiviõlis

½ kanapuljongikuubik

½ tassi vett

3 muna

Kuidas valmistada sardiini munaputru

Munade pehmuse ja kreemisuse säilitamiseks küpseta neid madalal kuumusel ja võta aega.

Alustuseks praadige keskmise suurusega pannil keskmisel-kõrgel kuumusel hakitud sibul vähese õliga.

Lisa Portugali konserveeritud sardiinid, vesi ja kanapuljongikuubik. Vähendage kuumust miinimumini ja oodake, kuni see keeb ja vürtsikuubik on täielikult lahustunud.

Lisa pannile vähehaaval munasegu. Alusta 1/2 portsjoniga, enne ülejäänud munasegu lisamist oota, kuni munad hanguvad.

Serveeri kuumalt ja naudi oma lemmikleiva röstitud viiluga.

Maitsev!

Jäta kommentaar

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Kõik kommentaarid vaadatakse enne avaldamist üle.

Muud retseptid

Portugališkas Escabeche padažas konservuotų žuvų gamyboje

Portugali Escabeche kaste kalakonservide tootmises

Escabeche kaste on muutumas kalakonservitööstuses populaarseks tänu oma võimele rikastada kala maitset ja suurendada toote atraktiivsust. See oliiviõli, äädika, sibula, küüslaugu ja loorberilehted...

Loe edasi
Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis

Portugali sardiini ja ananassi kuum võileib

See kuum võileib on hea puuvilja ja kala kombinatsioon. Sellel võileival on üsna ebatavaline koostisainete kombinatsioon, mistõttu on see retsept tähelepanu väärt. Üsna kiire söök annab uue positii...

Loe edasi