Jäta vahele

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Artikkel: Algarve tuunikala täidisega kartul

Algarvės tunu įdarytos bulvės

Algarve tuunikala täidisega kartul

Koostis :

6 keskmist kartulit
2 Algarve tuunikala eelroog, Saboreal
Koriander
Maitse järgi veidi soola ja oliiviõli

Garneering:
Roheline salat
Sibulad
Brokkoli

Pane kartulid pannile ja kata veega, aitab ka näpuotsaga soola. Küpseta, kuni kartulikoored pragunevad. Võtke kartulid välja, laske neil jahtuda ja lõigake mitu korda horisontaalselt. Võtke osa sees olevast kartulist välja. Sega kausis eemaldatud üleliigne kartul Algarvi tuunikala eelroa Saborea l, hakitud koriandriga ja pane see kartuli sisu uuesti kartuli sisse. Maitsesta oliiviõli ja soolaga. Serveeri roheliste köögiviljade ning salati ja sibulaga.

Jäta kommentaar

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Kõik kommentaarid vaadatakse enne avaldamist üle.

Muud retseptid

Ruginės duonos ir sardinių sumuštinis

Rukkileib ja sardiinivõileib

Rösti rukkileiva viilud. Nõruta oliiviõli sardiinipurgist ja vala kaussi. Murra sardiinid kahvliga katki. Lisage majoneesi, tšillikaste, murulauk (varu natuke kaunistamiseks), laimimahl, sool ja mu...

Loe edasi
Bruschetta su aštriomis sardinėmis

Bruschetta vürtsikate sardiinidega

Lõika leib suurteks viiludeks. Ava sardiinipurk ja vala sellest veidi õli leivale. Aseta leib grillile või pannile röstima. Kui see hakkab pruunistuma, aseta leiva peale hakitud küüslauk, sibul ja ...

Loe edasi