Algarve tuunikala täidisega kartul
Koostis :
6 keskmist kartulit
2 Algarve tuunikala eelroog, Saboreal
Koriander
Maitse järgi veidi soola ja oliiviõli
Garneering:
Roheline salat
Sibulad
Brokkoli
Pane kartulid pannile ja kata veega, aitab ka näpuotsaga soola. Küpseta, kuni kartulikoored pragunevad. Võtke kartulid välja, laske neil jahtuda ja lõigake mitu korda horisontaalselt. Võtke osa sees olevast kartulist välja. Sega kausis eemaldatud üleliigne kartul Algarvi tuunikala eelroa Saborea l, hakitud koriandriga ja pane see kartuli sisu uuesti kartuli sisse. Maitsesta oliiviõli ja soolaga. Serveeri roheliste köögiviljade ning salati ja sibulaga.
Jäta kommentaar
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.