Uus ja stiilne kalakonservide kultus baarides
Proovige külastada Lääne-Euroopa moekaimat Millenniumi põlvkonna veinibaari ja olete kindel, et siin ootab teid midagi uut - lõbusad, omavahel põimuvad kala ja veini maitsed ja aroomid. See on baarides ja restoranides uusim tärkav trend: kalakonservid sobivad hästi parimate veinidega. Kuigi Portugali kalakonserve peetakse Euroopa standardiks, domineerivad mõnedes Ameerika veinibaarides ja restoranides Prantsuse tooted.
Külastage Ameerikas mõnda veinibaari ja leiate järjest enam mahlaseid oliiviõlis konserveeritud Portugali sardiini, anšooviseid, grillitud ja konserveeritud turska või isegi angerjat , mis võtavad peagi restoranide ja baaride menüüdes järjest auväärsema koha. Konserveeritud kala soolased, umami-rikkad maitsed on kontrastiks kirka, happelise veiniga. Veinid, eriti veidi ebatavalise maitsega, on edukalt tasakaalustatud oliiviõlis konserveeritud kala eelroogadega. Konserveeritud sardiinid serveeritakse koos kooriku, krutoonide, marineeritud paprikate ja sidruniviiludega, muutes ammu alahinnatud konserveeritud mereannitoote kõrgetasemeliseks moekaks aperitiiviks.
KALAKONSERVID RESTORANIDES JA BAARIDES
Varred ja nahad
USA-s Lõuna-Carolina osariigis Charlestonis asuv veini- ja kokteilibaar, mis serveerib Vahemere kööki luksusliku ja elegantses interjööris, käivitas Ameerika baarides kalakonservide liikumise. See avati 2016. aastal, pakkudes veini koos suitsukrevettide, makrellipasteetide, tõeliste suitsutatud sardiinidega pipraga, mida serveeritakse otse originaalpurkidest.
Nimetus "Stems and Skins" viitab loodusliku veini valmistamise protsessile, kääritades veine koos viinamarjakestade ja -kividega. Baarimenüü pakub laia valikut naturaalseid veine kõrvuti klassikaliste kokteilide ja õlledega ning on pälvinud tunnustuse James Beardi poolfinalistina oma silmapaistva veini ja toidu sidumisprogrammi eest.
Adarra restoran
Adarra algusaastatel sisaldas menüü roogasid, nagu rai ja täidetud kalamari. Hiljem rikastas köök valikut kalakonservidega, toetades euroopalikku kirge kvaliteetsete, käsitsi valmistatud hoidiste vastu, mida sageli eristab atraktiivne etikettide kujundus. Nende mereannikonservide menüü on kui värav kalakonservide kultuse juurde. Sellel on oliiviõlis sardiinid, aga ka julgemad valikud, nagu täidetud kalamari või konserveeritud kalamari oma musta tindiga. Restorani hoolikalt valitud valik täiendab iga konserveeritud kala lisanditega, mis on kohandatud esile tõstma nende iseloomulikke intensiivseid maitseid, alates baguette'ist ja sidrunist kuni kartulikrõpsude ja kuuma kastmeni. Baskist inspireeritud köögis valmivad lisaks kalakonservidele ka roogasid, mis kasutavad Virginia osariigi hooajalisi koostisosi.
Bistroo baar N7
N7 Bistro Bar on omapärane Prantsuse koht New Orleansis, mis pakub mereande ja käsitööna valmistatud kokteile eklektilises terrassiga keskkonnas.
Nime N7 seostatakse Nationale 7 kiirteega, mis viib reisijad Pariisist Itaalia piirini. Reisijad loodavad sellel marsruudil väikeste ja Michelini tunnustatud restoranide leidmiseks punase Michelini restoranide juhendi järgi.
N7 avaldab austust oma Euroopa juurtele ja pakub veinikaarti, kus domineerivad väikesed vana maailma tootjad, eriti need, kes kasutavad looduslikke veinivalmistamise meetodeid.
Ärge oodake, et leiate menüüst täiesti traditsioonilisi toite – siin vahetavad külalised soolatud või praetud liha Lõuna-Euroopa suitsutatud ja konserveeritud sardiinide , makrelli või kaheksajala vastu.
Restorani pildistas Nick Hillier
Jäta kommentaar
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.